Saunanovet

”Saunanovet Lepolalta – nostalgiaa, ajattomuutta ja pohjoisen puun kauneutta”

Lepolan Puusepät Oy:n valmistamat saunanovet tulivat markkinoille lähes parikymmentä vuotta sitten. Olemme esitelleet oviamme monilla messuilla sekä kotimaassa että myös Saksassa. Lepolan ”uuden ajan sisustussaunanovet” herättivät messukävijöiden keskuudessa suurta huomiota. Nämä ovet ovat moderneja, mutta ne henkivät samalla viehättävää, ajatonta nostalgisuutta. Ovissamme yhdistyvät hienolla tavalla hitaasti kasvaneen pohjoisen puun kauneus ja harkitusti toteutettu huolellinen käsityö.

Saunanovet ovat materiaaleiltaan pääasiassa kotimaisia puulajeja, kuten lämpökäsiteltyä haapaa, tervaleppää sekä oksatonta mäntyä. Ovirunkojen ja karmien sisus on liimapuuta, jossa on käytetty normaalia havupuuta. Valitsemme vain kaikkein hyvälaatuisinta puuta tuotantoomme.

Saunanovet tervaleppä- ja lämpökäsitellystä puusta

Nämä puulajit kestävät hyvin kosteutta ja ovat miellyttävän pehmeitä myös väreiltään. Lämpökäsittelyn ansiosta ovien mittapysyvyys on erinomaista. Nämä saunanovet pysyvät suorina ja toimivina ja tuotteet ovat pitkäikäisiä. Ne ovat myös ekologisesti helposti hävitettävissä. Lämpökäsitelty puu on miellyttävää laudepuuna. Se ei johda enää lämpöä, minkä vuoksi laude ei kuumene. Lämpöpuu soveltuu hyvin seinäpaneeliksikin.

Saunan ovet on mahdollista tilata myös tervaleppäisenä. Se on puuna vaaleampaa, mutta siinä on häivähdys punertavaa sävyä. Lämpökäsiteltyä puuta ja tervaleppää yhdistelemällä saunan sisälle on mahdollista aikaansaada miellyttäviä ja viihtyisiä värikontrasteja. Sauna näyttää viimeistellyltä kokonaisuudelta ja se nostaa asunnon arvoa,

Toimitamme saunanovet asiakkaan toiveiden mukaan

Saunanovet varustellaan asiakkaan toivomuksen mukaisesti halutuin lasi- ja helotusvaihtoehdoin. Tarjolla on muun muassa pronssi-, satiini- ja savulaseja. Lasi on karkaistua turvalasia, joten se ei rikkoudu helposti. Ovet toimitetaan aina karmeineen, lasitettuina ja saranoituna. Lasiaukollisten ovien ohella saunaosastolle saa myös umpiovia. Oviin on tarjolla eri lukitusvaihtoehtoja.

Vetimen voi valita joko pysty- tai vinosuuntaisena. Pystyvedinovia yltävät käyttämään pienimmätkin saunojat. Tilauksesta valmistamme saunanovet myös eri paneelein ja vakiokokoisten ovien lisäksi voimme tarvittaessa valmistaa niitä erikoismittojen mukaan. Vanhoissa taloissa ovireikää ei tarvitse tilkitä tai muuttaa oviaukkoa vakiomittakokoon.

Saunanovet myös asennettuna

Huolellinen paikalleen asennus varmistaa sen, että saunanovi toimii moitteettomasti.

Saunanoven mukana asiakas saa aina oven hoito-ohjeet. On tärkeää käsitellä ovi aika ajoin esimerkiksi puu- tai parafiiniöljyllä. Huolehtimalla saunanovesta hyvin, siitä on iloa vuosiksi eteenpäin.

Kuvia toteuttamistamme saunaratkaisuista löydät galleriasta »

Lepolan Puusepät  Ota yhteyttä!

Lue myös lisää Lepolan Puuseppien mittatilausovista ja -ikkunoista.

saunanovet - valikoimamme monet saunaovimallit

Standardi ovet

Puulaji: Tervaleppä, lämpökäsitelty haapa, mänty
Lukko: Abloy 4238 rullalukko
Sarana: Fiskars 6540 tai vastaava
Vedin: Pystyvedin
Lasi: Karkaistu turvalasi, pronssin sävy
Paneeli: STP 90 mm, pyöreäreunainen

saunanovet laadukkaasti

saunanovet Lepolalta

Puiset saunanovet

Kestävät saunanovet

Tyylikkäät saunanovet

Saunanovet Lepolalta ammattitaidolla

Saunanovet jokaiseen tarpeeseen

saunanovi

saunanovi

saunanovi

saunanovet ja kahvat

saunanovi